PURPURINIS LAPAS

PURPURINIS LAPAS

PURPURINIS LAPAS yra augalinis vaistas, skirtas hemorojaus (hemorojaus) simptomams palengvinti. Purple Leaf Medication gaunamas iš to paties pavadinimo augalų ekstrakto ir yra kapsulių pavidalu.

Purpurinio lapo viduje yra veikliųjų medžiagų flavonoidų, steroidų, saponinų, taninų ir alkaloidų. Manoma, kad šis veikliųjų medžiagų derinys padeda įveikti uždegimą ir suminkština išmatas.

Be to, manoma, kad „Purple Leaf“ produktai gali įveikti vidurių užkietėjimą, palengvinti menstruacijas, sumažinti skausmą sergant artritu ( reumatoidinis artritas ), gydyti opas ir gydyti opas.

Apie purpurinius lapus

Aktyvūs ingredientai Flavonoidai, alkaloidai, steroidai, saponinai ir taninai
Grupė Nemokamas vaistas
Kategorija Žolelių vaistas
Pranašumai Hemorojaus (hemorojaus) simptomų įveikimas
Vartoja Suaugęs
Nėštumo ir maitinimo krūtimi kategorijos N kategorija: Dar nesuskirstyta į kategorijas. Dar nežinoma, ar purpuriniai lapai įsisavina motinos pieną, ar ne. Jeigu maitinate krūtimi, prieš vartodami vaistą pasitarkite su gydytoju.
Vaisto forma Kapsulė

Įspėjimas:

  • Hemorojaus simptomai gali išnykti per 1 savaitę valgant daug skaidulų turintį maistą ir mirkant šiltame vandenyje. Tačiau nedelsdami kreipkitės į gydytoją, jei tuštinimosi metu atsiranda kraujavimas arba stiprėja skausmas aplink išangę.
  • Nustokite vartoti Purple Leaves, jei atsiranda alergijos vaistams simptomų, tokių kaip odos bėrimas ar tam tikrų kūno dalių patinimas.
  • Venkite vartoti Purple Leaves kartu su kitais vaistais, įskaitant papildus ir kitus augalinius vaistus, kad išvengtumėte vaistų sąveikos rizikos.
  • Jei suvalgę Purple Leaves pasireiškė alerginė reakcija arba perdozavote, nedelsdami kreipkitės į gydytoją.

Violetinių lapų dozavimas

Purple Leaf rekomenduojama vartoti 3 kartus per dieną, vienu metu net 3 kapsules.

Teisingas purpurinių lapų naudojimas

Purple Leaves valgykite pagal vartojimo taisykles, nurodytas ant vaisto pakuotės arba kaip nurodė gydytojas. Purple Leaf kapsules galite vartoti prieš valgį arba po jo. Purple Leaf kapsules nurykite vandeniu.

Valgant purpurinius lapus patariama gerti daugiau geriamojo vandens ir valgyti maistą, kuriame gausu skaidulų. Tai daroma siekiant palengvinti žarnyno judesius.

Violetinius lapus visada laikykite kambario temperatūroje ir uždarytame inde, kad išvengtumėte saulės spindulių, ir laikykite vaikams nepasiekiamoje vietoje.

Daugelis žmonių mano, kad vaistažolių vartojimas visada yra saugus dėl natūralių ingredientų. Tai ne visai tiesa, nes vaistažolių preparatai nepraeina testavimo stadijos, kaip gydytojų vaistai. Todėl šalutinis poveikis ir vaistų sąveika nėra tiksliai žinomi.

Kad būtumėte saugūs, prieš pradėdami vartoti augalinius vaistus, pasitarkite su gydytoju ir nenutraukite kitų gydytojų skirtų vaistų vartojimo nepasitarę.

Šalutinis poveikis ir purpurinių lapų sąveika

Purple Leaves sudėtyje esančių junginių kiekis yra gana saugus ir retai sukelia šalutinį poveikį vartojant pagal naudojimo taisykles. Jei pasireiškia šalutinis poveikis, jis dažniausiai būna lengvas, pavyzdžiui:

  • Karščiavimas
  • Niežtintis
  • Sumažėjęs apetitas
  • Sunku užmigti

Iki šiol dar nežinoma, ar purpuriniai lapai sukelia vaistų sąveiką, jei jie naudojami su kitais vaistais. Todėl, jei vartojate kitus vaistus ir norite vartoti Purple Leaves, pirmiausia pasitarkite su gydytoju.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI